Bianca Salmone

Hvit pizza med røkelaks

Denne er frisk og god! Slik lager du den: 

 

Rull ut Peppes Tynn bunn og bre bunnen med Peppes Hvit saus. 

Skjær squash i tynne skiver (bruk ostehøvel),  kutt opp vårløk og skjær cherrytomater i to, fordel grønnsakene over den hvite sausen. 
Legg på røkt laks i tynne skiver og dryss revet ost over til slutt. 

 

Stek i ovnen til osten er gyllen og bunnen er blitt sprø.

 

Server med fersk dill og noen dråper sitron.  

Ingredienser

Peppes Tynn bunn

Peppes Hvit saus

100g røkt laks i skiver

Cherrytomater

Squash

1 vårløk

Revet ost

 

Fersk dill og sitron

Pizza med reker

- Pizza med sjømat på grillen - smak av sommer!

Denne passer perfekt å lage på pizzasten i grill. Forvarm grillen til ca 225 - 250 grader (legg pizzastenen i grillen før du starter grillen)

 

Rull ut bunnen og ha på saus, mozzarella, rødløk, oliven og sjampinjong.


Legg pizzaen på stenen når grillen er varm, lukk igjen lokket og la ligge ca 10 minutter (ta en titt underveis). 

Rekene legger du på 1 - 2 minutter før du tar pizzaen av grillen.

 

Server når bunnen har fått en fin brunfarge og osten er gyllen. Nytes med ruccolasalat og Peppes Rømmedressing. 

Ingredienser

Peppes Tynn pizzabunn
Peppes pizzasaus
Revet mozzarella
Rødløk i ringer
Oliven
Sjampinjong
Reker