Bianca Salmone
Denne er frisk og god! Slik lager du den:
Rull ut Peppes Tynn bunn og bre bunnen med Peppes Hvit saus.
Skjær squash i tynne skiver (bruk ostehøvel), kutt opp vårløk og skjær cherrytomater i to, fordel grønnsakene over den hvite sausen.
Legg på røkt laks i tynne skiver og dryss revet ost over til slutt.
Stek i ovnen til osten er gyllen og bunnen er blitt sprø.
Server med fersk dill og noen dråper sitron.
Ingredienser
Peppes Tynn bunn
Peppes Hvit saus
100g røkt laks i skiver
Cherrytomater
Squash
1 vårløk
Revet ost
Fersk dill og sitron
Pizza med reker
Denne passer perfekt å lage på pizzasten i grill. Forvarm grillen til ca 225 - 250 grader (legg pizzastenen i grillen før du starter grillen)
Rull ut bunnen og ha på saus, mozzarella, rødløk, oliven og sjampinjong.
Legg pizzaen på stenen når grillen er varm, lukk igjen lokket og la ligge ca 10 minutter (ta en titt underveis).
Rekene legger du på 1 - 2 minutter før du tar pizzaen av grillen.
Server når bunnen har fått en fin brunfarge og osten er gyllen. Nytes med ruccolasalat og Peppes Rømmedressing.
Ingredienser
Peppes Tynn pizzabunn
Peppes pizzasaus
Revet mozzarella
Rødløk i ringer
Oliven
Sjampinjong
Reker