Pizza med marinerte biffstrimler
Kutt rød paprika og vårløk i passe store biter. Del sorte oliven i to. Rull ut Peppes Original pizzabunn og ha på Peppes Oregano pizzasaus. Strø over revet ost og fordel biffstrimler, vårløk, paprika og oliven over pizzaen til slutt.
Stek til pizzaen er gyllen - ca 15 minutter.
Ha på friske urter (basilikum) og server med Peppes Rømmedressing
Ingredienser
Peppes Original pizzabunn
Peppes Pizzasaus (oregano)
Peppes Marinerte Biffstrimler
Revet ost
Vårløk
Rød paprika
Sorte oliven
Frisk basilikum
Peppes Rømmedressing
Hvit pizza med spekeskinke
Pizza med hvit saus er et nydelig alternativ og passer godt blant annet med spekeskinke. Her har vi brukt Peppes Tynn pizzabunn og stekt pizzaen på stenplate i ovnen for å få bunnen ekstra sprø.
Bland Crème Fraiche og revet hvitløk, smak til sausen med salt og pepper. Rull ut pizzabunnen og ha på den hvite sausen. Ha deretter på revet ost, oliven og tomater (delt i to).
Sett pizzaen inn i forvarmet ovn (pizzastenen plasserer du i ovnen før du skrur på varmen) - bruk en spade for å flytte bunnen fra kjøkkenbenken og over på stenplaten. Lar du pizzaen steke på papir på stenplaten, så kan du fjerne papiret etter kort stund i ovnen.
Når bunnen er ferdig stekt kan du ha på spekeskinke, pinjekjerner, parmesan og ruccola!
Ingredienser
Peppes pizzabunn Tynn og Rund
Crème Fraiche
2 fedd hvitløk
Salt og pepper
Revet ost
Cherrytomater
Oliven
Spekeskinke
Parmesan (i skiver)
Ruccola
Calzone med kjøttdeig
Plasser pizzabunnen på stekeplate før du starter. Løft den ene halvdelen av bunnen noe opp fra papiret, gni litt mel på undersiden av deigdelen og plasser tilbake på papiret. Denne halvdelen skal du løfte og brette over tilslutt, og med litt mel under deigen løsner den lettere fra papiret.
Bre pizzasaus over hele bunnen, men legg fyllet kun på den ene halvdelen: kjøtt, revet ost, løk og oliven.
Løft og brett den andre halvdelen over den delen hvor fyllet er og klem sammen endene med en gaffel.
Pensle pisket egg på toppen av lokket og strø over litt ost.
Ingredienser
Peppes Tynn pizzabunn
Peppes pizzasaus
Stekt karbonade-/kjøttdeig
Hakket løk
Oliven
Revet ost
1 egg som vispes
Litt mel
Ostehorn
Passer supert til frokost, lunsj eller kveldsmat!
Ingredienser
Peppes Original Pizzabunn
Revet ost
Kokt skinke
Vispet egg
Pizzabåt med ostekanter
Rull ut deigen og legg mozzarellabiter langs kanten på hver langside. Brett deigen over mozzarellaen slik at det blir "kanter"
Flett kortenden til en "spiss" og dytt litt mozzarella inn i endene.
Fyll båten med pizzasaus, revet ost, tomat, løk, biffstrimler og sett i ovnen til steking!
Ingredienser
Peppes Pizzabunn
Peppes Pizzasaus
Mozzarella
Løk
Revet ost
Biffstrimler
Tomat
Pizza med varmrøkt bacon
Peppes varmrøkt bacon er kuttet i passende biter som kan legges rett på pizzaen før steking. Kombiner gjerne bacon med kjøttdeig eller pepperoni på pizzaen - som i denne oppskriften:
Rull ut Peppes Original pizzabunn og legg på en stekeplate
Smør pizzasausen utover og ha på revet ost.
Del cherrytomater i to og kutt vårløk og fordel over pizzaen
Legg på Peppes Varmrøkt bacon og Pepperoni til slutt.
Sett i ovnen og la steke til osten er gyllen (ca 15 minutter).
Server med Peppes rømmedressing!
Ingredienser
Peppes Original pizzabunn
Peppes Pizzasaus
Revet ost
Peppes Varmrøkt bacon - NB! nå i terninger (ikke skiver)
Peppes Pepperoni
Vårløk
Cherrytomater
Peppes Rømmedressing
Pizza Margherita
Mange regner pizzaens gjennombrudd fra det øyeblikket Pizza Margherita ble skapt. Med sine farger i rødt, hvitt og grønt er dette en hyllest til det italienske flagget, og pizzaen ble laget i anledning av dronning Margherita og Kong Umberto sitt besøk i Napoli i 1889.
Pizza Margherita er en vegetarisk klassiker med få ingredienser, den er enkel å lage og smaker alltid fortreffelig.
Slik lager du vår Margherita-inspirerte pizza:
Rull ut bunnen og ha på saus. Fordel løkringer, tomater, mozzarella i skiver og fersk basilikum over sausen og krydre med litt pepper.
Sett pizzaen i stekeovnen.
Dryss over litt parmesan før servering.
Ingredienser
Peppes pizzabunn
Peppes pizzasaus
Mozzarella
Cherrytomat
Tomater
Løkringer
Basilikum
Parmesan
Hvit pizza med pepperoni
La pizzabunnen hvile i romtemperatur 10 minutter før du ruller den ut på en stekeplate.
Smør på Peppes hvit pizzasaus.
Strø over revet ost og cherrytomater som er delt i to.
Fordel pepperoni på pizzaen og sett i ovnen. Steketid og varme avhenger av hvilken bunn du har valgt.
Når pizzaen er ferdigstekt kan du strø på litt parmesan og legge på fersk ruccola.
Ingredienser
Peppes Tynn bunn
Peppes Hvit pizzasaus
Peppes Pepperoni
Revet ost
Cherrytomater
Parmesan
Ruccola
Spicy pizza med kjøttboller og chorizo
Pizza med chorizo, spicy kjøttboller, jalapeño og chili! Denne pizzaen sparker fra seg🍕😅!
Rull ut pizzabunnen og bre pizzasausen utover bunnen. Dryss over revet ost.
Skjær løk og *chili i tynne ringer, og cherrytomater i båter - legg på over osten sammen med *jalapeño.
Fordel spicy kjøttboller og chorizo over pizzaen til slutt og sett pizzaen i stekeovnen.
Stekes i ca 15 minutter (avhengig av hvilken bunn du har valgt)
Server gjerne med Peppes rømmedressing til!
*Ønsker du en pizza som ikke er fullt så HOT, så kan du droppe jalapeño og/eller chili.
Ingredienser
Peppes Pizzabunn (Original)
Peppes Pizzasaus
Revet ost
Peppes Chorizo
Peppes Spicy Kjøttboller
Løk
Cherrytomater
*Jalapeño
*Fersk chili
*mengde velger du selv, i forhold til hvor sterk du vil ha din pizza
Bianca Salmone
Denne er frisk og god! Slik lager du den:
Rull ut Peppes Tynn bunn og bre bunnen med Peppes Hvit saus.
Skjær squash i tynne skiver (bruk ostehøvel), kutt opp vårløk og skjær cherrytomater i to, fordel grønnsakene over den hvite sausen.
Legg på røkt laks i tynne skiver og dryss revet ost over til slutt.
Stek i ovnen til osten er gyllen og bunnen er blitt sprø.
Server med fersk dill og noen dråper sitron.
Ingredienser
Peppes Tynn bunn
Peppes Hvit saus
100g røkt laks i skiver
Cherrytomater
Squash
1 vårløk
Revet ost
Fersk dill og sitron
Namaste! Pizza med tandoorikylling
Skjær den rå kyllingen i strimler og putt i en plastpose sammen med tandooripulver (1 ss) og litt olivenolje. Pass på at krydderet blandes godt inn i strimlene. La kyllingen marinere i posen mens du skjærer løk (i båter) og paprika (strimler), og lager ferdig raitaen.
Stek først den marinerte kyllingen i stekepanne, og ha i paprika og evt litt matfløte i pannen tilslutt (hvis du vil ha mild tandoori), deretter lar du kylling og paprika surre på svak varme i stekepannen mens du ruller ut pizzabunnen på en stekeplate.
Fordel Peppes pizzasaus på bunnen, og deretter et lag med revet ost. Fordel deretter tandorikyllingen m/paprika, ananas og løkbåtene over osten. Klipp/hakk litt fersk oregano og dryss over hele pizzaen før du putter den i ovnen (du kan også bruke oreganokrydder).
Steketid ca 13 - 15minutter på 220 grader. Serveres sammen med raita, mango chutney og gjerne litt fersk koriander!
Ingredienser
Peppes pizzabunn
Peppes pizzasaus
Revet ost
Kyllingbryst
Tandoorimix/tandoorikrydder
Løk
Rød og gul paprika
Ananasbiter
Mango chutney (kjøpes ferdig på krukke).
Raita (ferdigpulver blandes med rømme og litt hakket agurk).
Oregano
Fersk koriander
Pizza med kjøttboller
Rull ut pizzabunnen og ha på tomatsaus og revet ost.
Skjær opp løk og paprika i passe store biter og legg på pizzaen sammen med mais.
* Ønsker du flere grønnsaker på pizzaen, så kan du kutte cherrytomater i båter og legge på. Du kan også legge på friske basilikumblader før steking for litt ekstra smak.
Legg på kjøttbollene til slutt, før du steker pizzaen.
God middag!
Ingredienser
Peppes Original pizzabunn
Peppes pizzasaus
Revet ost
Peppes kjøttboller
Løk
Mais
Rød paprika
*Cherrytomater og frisk basilikum hvis du ønsker mer på pizzaen!
Pizzasnurrer
Her har vi laget "baksetesnurrer" med skinke og salami, men fyllet velger du selv!
Slik gjør du det:
1) Rull ut Peppes pizzabunn og dryss litt mel på deigoverflaten. Fjern bunnen fra bakepapiret og plasser deigen med melsiden ned på et bord. Papiret legger du på en stekeplate
2) Ha på topping: Peppes pizzasaus og feks litt salami og skinke, ost og hakket løk
3) Rull deigen sammen til en pølse og del opp som en rullekake med ca 2 cm tykke skiver
4) Legg skivene på bakepapiret og dryss litt ost på toppen av hver skive
5) Stekes på 220 grader i 10 -15 minutter
Nytes på tur!
Ingredienser
Peppes pizzabunn
Litt mel
Peppes pizzasaus
Salami
Skinke
Ost
Hakket løk
Hvit høstpizza med kantarell og chorizo
Skru på oven (210 grader) og la bunnen hvile i romtemperatur i 10 minutter før du ruller den ut. Rens sopp og hakk løk mens du venter.
Rull ut bunnen og ha på Peppes hvit saus først, og hakket sjalottløk. Dryss revet ost over.
Fordel soltørket tomat, fetaost, chorizo og sopp over pizzaen.
Stek på 210 grader i ca 15 minutter.
Server med blader av fersk basilikum
Ingredienser
Peppes Original bunn
Peppes Hvit saus
Peppes Chorizo
Revet ost
Fetaost
Sjalottløk
Soltørkede tomater
Kantareller/sjampinjong
Pizza med reker
Denne passer perfekt å lage på pizzasten i grill. Forvarm grillen til ca 225 - 250 grader (legg pizzastenen i grillen før du starter grillen)
Rull ut bunnen og ha på saus, mozzarella, rødløk, oliven og sjampinjong.
Legg pizzaen på stenen når grillen er varm, lukk igjen lokket og la ligge ca 10 minutter (ta en titt underveis).
Rekene legger du på 1 - 2 minutter før du tar pizzaen av grillen.
Server når bunnen har fått en fin brunfarge og osten er gyllen. Nytes med ruccolasalat og Peppes Rømmedressing.
Ingredienser
Peppes Tynn pizzabunn
Peppes pizzasaus
Revet mozzarella
Rødløk i ringer
Oliven
Sjampinjong
Reker
Grillpizza med chorizo
Forvarm grillen til ca 225 - 250 grader (legg pizzastenen i grillen før du starter grillen)
Rull ut bunnen og ha på saus, mozzarella, chorizo, rødløk, oliven og sjampinjong.
Legg pizzaen på stenen når grillen er varm, lukk igjen lokket og la ligge ca 10 minutter (ta en titt underveis).
Server når bunnen har fått en fin brunfage og osten er gyllen.
Ingredienser
Peppes Tynn pizzabunn
Peppes pizzasaus
Mozzarella i skiver
Peppes Chorizo
Løk
Oliven
Sjampinjong
Hvit pizza med reinskav
Rull ut bunnen og smør den hvite sausen på. Dryss revet ost over. Stek reinskav, bacon og sopp i en stekepanne før du legger på som topping.
Når pizzaen er stekt og klar for servering kan du ha på granateplefrø, litt fersk timian og feks babyleafs.
Ingredienser
Peppes pizzabunn
Peppes hvit saus
Litt revet ost
Litt løk i ringer
Reinskav
Bacon
Sopp
Granateple, timian og babyleafs
Calzone med feta, spinat og pesto
Rull ut Peppes Tynn bunn og smør saus på den ene halvparten av bunnen.
Stek først en god porsjon fersk spinat med litt olivenolje og pepper i en stekpanne.
Skjær sjampinjong i skiver og stek i panne når du er ferdig med spinaten.
Skjær opp vårløk og grønne oliven i passe biter, og feta i terninger.
Strø ost på over sausen, og legg på fyllet bestående av spinat, fetaost i terninger, vårløk, sjampinjong.
Legg på små klatter av pesto over fyllet.
Løft den halvdelen av bunnen som du ikke har hatt fyll på over den andre og klem igjen skjøtene med en gaffel.
Pensle på litt pisket egg og strø ost på toppen av lokket og sett i stekeovnen.
Ingredienser
Peppes Tynn pizzabunn
Peppes pizzasaus
Revet ost
Fersk spinat
Sjampinjong
Grønne oliven
Vårløk
Fetaost i terninger
Pesto
Pisket egg, litt olivenolje og pepper
Frokostpizza med egg og bacon
Rull ut Peppes pizzabunn. Stek potetterninger og bacon i en panne og legg på pizzabunnen.
Dryss revet cheddar over toppingen.
Bland 2 egg og litt melk og hell over pizzaen tilslutt.
Stekes som vanlig pizza
Ingredienser
Peppes pizzabunn
Potetterninger
Bacon
Cheddar
2 egg/melk
Salt og pepper
Hverdagskos!
Pizza med grov bunn, kylling, aubergine, squash og paprika er både lett og godt!
Rull ut pizzabunnen og ha på pizzasaus og litt revet ost.
Skjær løk og paprika i ringer og fordel over osten
Skjær kyllingen i passe tynne strimler og stek lett i stekepanne.
Skjær aubergine og squash i tynne skiver og stek raskt i stekepanne med høy varme.
Fordel kyllingstrimler, aubergine og squash over pizzaen og sett pizzaen til steking i ovnen.
Kombiner gjerne den ferdige pizzaen med en sidesalat.
Ingredienser
Peppes Grov Pizzabunn
Peppes Pizzasaus
Litt revet ost
Løk
Kylling
Aubergine
Squash
Paprika
Spiselige Halloweeneffekter
Monsterfingre:
Rull ut Peppes Pizzabunn og skjær passe små firkanter (5 -7cm i bredde). Smør pizzasaus på firkanten, dryss på ost og legg i et par Peppes Kjøttboller for å lage "leddene". Rull sammen og form en fingertupp i ene enden. Pensle hele fingeren med vispet egg, og plasser en mandel som fingernegl. Ha gjerne litt ekstra saus ytterst på fingeren i den andre enden - dvs der den er "kappet av". Stekes som vanlig pizza.
Mumiepølse:
Rull ut Peppes Pizzabunn og skjær passe store rektangler (avhengig av hvor stor "mumie" du vil lage). Skjær passe brede strimler langs hver kortside av rektangelet, smør pizzasaus på området i midten og legg en pølse (snittet i to på langs) eller annet fyll på sausen. Dryss ost over og flett deretter strimlene over pølsa/fyllet. La det være et lite mellomrom hvor du kan plassere et par øyne (lages feks av sort oliven). Pensle med egg og stek som vanlig.
Edderkoppizza:
Lag pizza som vanlig, vi brukte Peppes Pizzabunn, Peppes Pizzasaus og topping av ost, løk, Peppes Pepperoni og Peppes Kjøttboller.
Lag edderkopper av pepperoni og av grønne og sorte oliven (del en oliven i to og bruk den ene halvdelen som kropp, mens den andre halvdelen snittes opp til bein).
Ingredienser
Peppes pizzabunn
Peppes pizzasaus
Pepperoni (edderkopper)
Pølser i biter (inni fingrene)
Sort oliven (mumieøyne, edderkopper)
Grønn oliven (edderkopper)
Mandler (fingernegler)
Egg til pensling av fingre og mumier
Juletre
Med denne pizzaen kommer du i julestemning, og alle kan pyntre treet med hva de vil!
Rull ut Peppes pizzabunn og bruk en skarp kniv til å skjære ut treet. (Bitene du skjærer ut fra bunnen kan du lage små minipizzaer med).
Bre Peppes pizzasaus utover bunnen og pynt treet med revet ost og valgfri garnityr. Vi brukte løk, pepperoni, kjøttboller, mozzarella, oliven og tomat.
Stek i ovnen og legg på noe grønt -feks babyleafs -til slutt.
Ingredienser
Peppes pizzabunn
Peppes pizzasaus
Peppes kjøttboller
Peppes pepperoni
Revet ost
Løk
Mozzarella skåret i strimler
Oliven
Babyleafs
Hva smaker bedre enn en pizza rett fra grillen?
1) Forvarm grillen i 10 - 15 minutter. NB! Skal du bruke pizzasten, så husk å legge denne på risten før du tenner på grillen!
2) Rull ut pizzabunnen på et arbeidsbord, og ha på saus, ost og topping. Plasser gjerne en pizzaspade under papiret, slik at pizzaen er enkel å løfte over til grillen etterpå
3) Når grillen har en varme på ca 250 grader kan du legge pizzaen (med papiret) på pizzastenen og lukke igjen grillen
4) La pizzaen stå og steke i ca 2 -3 minutter under lokkk (til bunnen har blitt litt fast) før du åpner grillen og fjerner papiret fra bunnen
5) La pizzaen steke i 7 -9 minutter rett på pizzastenen. Sjekk pizzaen underveis. Når osten er gyllen og bunnen er sprø er pizzaen ferdig
Server gjerne den ferdige pizzaen med salat, friske urter og Peppes rømmedressing!
Ingredienser
Peppes Tynn pizzabunn
Peppes Pizzasaus
Revet ost
Peppes Pepperoni
Peppes Kjøttboller
Løk
Frisk basilikum og Peppes rømmedressing