Ostehorn

Et deilig og varmt lite måltid

Passer supert til frokost, lunsj eller kveldsmat!  

Ingredienser

Peppes Original Pizzabunn

Revet ost

Kokt skinke 

Vispet egg

Calzone med feta, spinat og pesto


Rull ut Peppes Tynn bunn og smør saus på den ene halvparten av bunnen.

 

Stek først en god porsjon fersk spinat med litt olivenolje og pepper i en stekpanne.

Skjær sjampinjong i skiver og stek i panne når du er ferdig med spinaten.

 

Skjær opp vårløk og grønne oliven i passe biter, og feta i terninger. 

 

Strø ost på over sausen, og legg på fyllet bestående av spinat, fetaost i terninger, vårløk, sjampinjong.

Legg på små klatter av pesto over fyllet.

 

Løft den halvdelen av bunnen som du ikke har hatt fyll på over den andre og klem igjen skjøtene med en gaffel.

 

Pensle på litt pisket egg og strø ost på toppen av lokket og sett i stekeovnen.

 

Ingredienser

Peppes Tynn pizzabunn

Peppes pizzasaus

Revet ost

Fersk spinat

Sjampinjong

Grønne oliven

Vårløk

Fetaost i terninger

Pesto

 

Pisket egg, litt olivenolje og pepper

Pizzasnurrer

- Perfekt som niste på den lange bilturen eller til en familieutflukt.

Her har vi laget "baksetesnurrer" med skinke og salami, men fyllet velger du selv! 

Slik gjør du det:
1) Rull ut Peppes pizzabunn og dryss litt mel på deigoverflaten. Fjern bunnen fra bakepapiret og plasser deigen med melsiden ned på et bord. Papiret legger du på en stekeplate
2) Ha på topping: Peppes pizzasaus og feks litt salami og skinke, ost og hakket løk
3) Rull deigen sammen til en pølse og del opp som en rullekake med ca 2 cm tykke skiver
4) Legg skivene på bakepapiret og dryss litt ost på toppen av hver skive
5) Stekes på 220 grader i 10 -15 minutter

Nytes på tur!

Ingredienser

Peppes pizzabunn
Litt mel
Peppes pizzasaus
Salami
Skinke
Ost
Hakket løk

Calzone med kjøttdeig

- Slik lager du en calzone på 1, 2, 3

Plasser pizzabunnen på stekeplate før du starter. Løft den ene halvdelen av bunnen noe opp fra papiret, gni litt mel på undersiden av deigdelen og plasser tilbake på papiret. Denne halvdelen skal du løfte og brette over tilslutt, og med litt mel under deigen løsner den lettere fra papiret.  

 

Bre pizzasaus over hele bunnen, men legg fyllet kun på den ene halvdelen: kjøtt, revet ost, løk og oliven.

 

Løft og brett den andre halvdelen over den delen hvor fyllet er og klem sammen endene med en gaffel.

 

Pensle pisket egg på toppen av lokket og strø over litt ost. 

Ingredienser

Peppes Tynn pizzabunn
Peppes pizzasaus
Stekt karbonade-/kjøttdeig
Hakket løk
Oliven
Revet ost
1 egg som vispes
Litt mel