Hvit høstpizza med kantarell og chorizo
Skru på oven (210 grader) og la bunnen hvile i romtemperatur i 10 minutter før du ruller den ut. Rens sopp og hakk løk mens du venter.
Rull ut bunnen og ha på Peppes hvit saus først, og hakket sjalottløk. Dryss revet ost over.
Fordel soltørket tomat, fetaost, chorizo og sopp over pizzaen.
Stek på 210 grader i ca 15 minutter.
Server med blader av fersk basilikum
Ingredienser
Peppes Original bunn
Peppes Hvit saus
Peppes Chorizo
Revet ost
Fetaost
Sjalottløk
Soltørkede tomater
Kantareller/sjampinjong
Bianca Salmone
Denne er frisk og god! Slik lager du den:
Rull ut Peppes Tynn bunn og bre bunnen med Peppes Hvit saus.
Skjær squash i tynne skiver (bruk ostehøvel), kutt opp vårløk og skjær cherrytomater i to, fordel grønnsakene over den hvite sausen.
Legg på røkt laks i tynne skiver og dryss revet ost over til slutt.
Stek i ovnen til osten er gyllen og bunnen er blitt sprø.
Server med fersk dill og noen dråper sitron.
Ingredienser
Peppes Tynn bunn
Peppes Hvit saus
100g røkt laks i skiver
Cherrytomater
Squash
1 vårløk
Revet ost
Fersk dill og sitron
Hvit pizza med pepperoni
La pizzabunnen hvile i romtemperatur 10 minutter før du ruller den ut på en stekeplate.
Smør på Peppes hvit pizzasaus.
Strø over revet ost og cherrytomater som er delt i to.
Fordel pepperoni på pizzaen og sett i ovnen. Steketid og varme avhenger av hvilken bunn du har valgt.
Når pizzaen er ferdigstekt kan du strø på litt parmesan og legge på fersk ruccola.
Ingredienser
Peppes Tynn bunn
Peppes Hvit pizzasaus
Peppes Pepperoni
Revet ost
Cherrytomater
Parmesan
Ruccola
Hvit pizza med spekeskinke
Pizza med hvit saus er et nydelig alternativ og passer godt blant annet med spekeskinke. Her har vi brukt Peppes Tynn pizzabunn og stekt pizzaen på stenplate i ovnen for å få bunnen ekstra sprø.
Bland Crème Fraiche og revet hvitløk, smak til sausen med salt og pepper. Rull ut pizzabunnen og ha på den hvite sausen. Ha deretter på revet ost, oliven og tomater (delt i to).
Sett pizzaen inn i forvarmet ovn (pizzastenen plasserer du i ovnen før du skrur på varmen) - bruk en spade for å flytte bunnen fra kjøkkenbenken og over på stenplaten. Lar du pizzaen steke på papir på stenplaten, så kan du fjerne papiret etter kort stund i ovnen.
Når bunnen er ferdig stekt kan du ha på spekeskinke, pinjekjerner, parmesan og ruccola!
Ingredienser
Peppes pizzabunn Tynn og Rund
Crème Fraiche
2 fedd hvitløk
Salt og pepper
Revet ost
Cherrytomater
Oliven
Spekeskinke
Parmesan (i skiver)
Ruccola
Hvit pizza med reinskav
Rull ut bunnen og smør den hvite sausen på. Dryss revet ost over. Stek reinskav, bacon og sopp i en stekepanne før du legger på som topping.
Når pizzaen er stekt og klar for servering kan du ha på granateplefrø, litt fersk timian og feks babyleafs.
Ingredienser
Peppes pizzabunn
Peppes hvit saus
Litt revet ost
Litt løk i ringer
Reinskav
Bacon
Sopp
Granateple, timian og babyleafs