Hva smaker bedre enn en pizza rett fra grillen?

Slik gjør du det:

1) Forvarm grillen i 10 - 15 minutter. NB! Skal du bruke pizzasten, så husk å legge denne på risten før du tenner på grillen!

 

2) Rull ut pizzabunnen på et arbeidsbord, og ha på saus, ost og topping. Plasser gjerne en pizzaspade under papiret, slik at pizzaen er enkel å løfte over til grillen etterpå

 

3) Når grillen har en varme på ca 250 grader kan du legge pizzaen (med papiret)  på pizzastenen og lukke igjen grillen

 

4) La pizzaen stå og steke i ca 2 -3 minutter under lokkk (til bunnen har blitt litt fast) før du åpner grillen og fjerner papiret fra bunnen

 

5) La pizzaen steke i 7 -9 minutter rett på pizzastenen. Sjekk pizzaen underveis. Når osten er gyllen og bunnen er sprø er pizzaen ferdig

 

Server gjerne den ferdige pizzaen med salat, friske urter og Peppes rømmedressing! 

 

Ingredienser

Peppes Tynn pizzabunn

Peppes Pizzasaus

Revet ost

Peppes Pepperoni

Peppes Kjøttboller

Løk

 

Frisk basilikum og Peppes rømmedressing

Pizzasnurrer

- Perfekt som niste på den lange bilturen eller til en familieutflukt.

Her har vi laget "baksetesnurrer" med skinke og salami, men fyllet velger du selv! 

Slik gjør du det:
1) Rull ut Peppes pizzabunn og dryss litt mel på deigoverflaten. Fjern bunnen fra bakepapiret og plasser deigen med melsiden ned på et bord. Papiret legger du på en stekeplate
2) Ha på topping: Peppes pizzasaus og feks litt salami og skinke, ost og hakket løk
3) Rull deigen sammen til en pølse og del opp som en rullekake med ca 2 cm tykke skiver
4) Legg skivene på bakepapiret og dryss litt ost på toppen av hver skive
5) Stekes på 220 grader i 10 -15 minutter

Nytes på tur!

Ingredienser

Peppes pizzabunn
Litt mel
Peppes pizzasaus
Salami
Skinke
Ost
Hakket løk

Spiselige Halloweeneffekter


Monsterfingre:
Rull ut Peppes Pizzabunn og skjær passe små firkanter (5 -7cm i bredde). Smør pizzasaus på firkanten, dryss på ost og legg i et par Peppes Kjøttboller for å lage "leddene". Rull sammen og form en fingertupp i ene enden. Pensle hele fingeren med vispet egg, og plasser en mandel som fingernegl. Ha gjerne litt ekstra saus ytterst på fingeren i den andre enden - dvs der den er "kappet av". Stekes som vanlig pizza. 

Mumiepølse: 
Rull ut Peppes Pizzabunn og skjær passe store rektangler (avhengig av hvor stor "mumie" du vil lage). Skjær passe brede strimler langs hver kortside av rektangelet, smør pizzasaus på området i midten og legg en pølse (snittet i to på langs) eller annet fyll på sausen. Dryss ost over og flett deretter strimlene over pølsa/fyllet. La det være et lite mellomrom hvor du kan plassere et par øyne (lages feks av sort oliven). Pensle med egg og stek som vanlig. 

Edderkoppizza:
Lag pizza som vanlig, vi brukte Peppes Pizzabunn, Peppes Pizzasaus og topping av ost, løk, Peppes Pepperoni og Peppes Kjøttboller. 
Lag edderkopper av pepperoni og av grønne og sorte oliven (del en oliven i to og bruk den ene halvdelen som kropp, mens den andre halvdelen snittes opp til bein).

Ingredienser

Peppes pizzabunn 

Peppes pizzasaus

Pepperoni (edderkopper)

Pølser i biter (inni fingrene)

Sort oliven (mumieøyne, edderkopper)

Grønn oliven (edderkopper)

Mandler (fingernegler)
Egg til pensling av fingre og mumier

Juletre


Med denne pizzaen kommer du i julestemning, og alle kan pyntre treet med hva de vil!

 

Rull ut Peppes pizzabunn og bruk en skarp kniv til å skjære ut treet. (Bitene du skjærer ut fra bunnen kan du lage små minipizzaer med).

 

Bre Peppes pizzasaus utover bunnen og pynt treet med revet ost og valgfri garnityr. Vi brukte løk, pepperoni, kjøttboller, mozzarella, oliven og tomat. 

 

Stek i ovnen og legg på noe grønt -feks babyleafs -til slutt. 

Ingredienser

Peppes pizzabunn

Peppes pizzasaus

Peppes kjøttboller

Peppes pepperoni

Revet ost

Løk

Mozzarella skåret i strimler

Oliven

Babyleafs

 

Frokostpizza med egg og bacon


Rull ut Peppes pizzabunn. Stek potetterninger og bacon i en panne og legg på pizzabunnen.

Dryss revet cheddar over toppingen. 

 

Bland 2 egg og litt melk og hell over pizzaen tilslutt. 

 

Stekes som vanlig pizza

Ingredienser

Peppes pizzabunn

Potetterninger

Bacon

Cheddar

2 egg/melk

Salt og pepper

Pizzabåt med ostekanter


Rull ut deigen og legg mozzarellabiter langs kanten på hver langside. Brett deigen over mozzarellaen slik at det blir "kanter"

Flett kortenden til en "spiss" og dytt litt mozzarella inn i endene.

 

Fyll båten med pizzasaus, revet ost, tomat, løk, biffstrimler og sett i ovnen til steking!

Ingredienser

Peppes Pizzabunn

Peppes Pizzasaus

Mozzarella

Løk

Revet ost

Biffstrimler

Tomat