Hva smaker bedre enn en pizza rett fra grillen?
1) Forvarm grillen i 10 - 15 minutter. NB! Skal du bruke pizzasten, så husk å legge denne på risten før du tenner på grillen!
2) Rull ut pizzabunnen på et arbeidsbord, og ha på saus, ost og topping. Plasser gjerne en pizzaspade under papiret, slik at pizzaen er enkel å løfte over til grillen etterpå
3) Når grillen har en varme på ca 250 grader kan du legge pizzaen (med papiret) på pizzastenen og lukke igjen grillen
4) La pizzaen stå og steke i ca 2 -3 minutter under lokkk (til bunnen har blitt litt fast) før du åpner grillen og fjerner papiret fra bunnen
5) La pizzaen steke i 7 -9 minutter rett på pizzastenen. Sjekk pizzaen underveis. Når osten er gyllen og bunnen er sprø er pizzaen ferdig
Server gjerne den ferdige pizzaen med salat, friske urter og Peppes rømmedressing!
Ingredienser
Peppes Tynn pizzabunn
Peppes Pizzasaus
Revet ost
Peppes Pepperoni
Peppes Kjøttboller
Løk
Frisk basilikum og Peppes rømmedressing
Pizzasnurrer
Her har vi laget "baksetesnurrer" med skinke og salami, men fyllet velger du selv!
Slik gjør du det:
1) Rull ut Peppes pizzabunn og dryss litt mel på deigoverflaten. Fjern bunnen fra bakepapiret og plasser deigen med melsiden ned på et bord. Papiret legger du på en stekeplate
2) Ha på topping: Peppes pizzasaus og feks litt salami og skinke, ost og hakket løk
3) Rull deigen sammen til en pølse og del opp som en rullekake med ca 2 cm tykke skiver
4) Legg skivene på bakepapiret og dryss litt ost på toppen av hver skive
5) Stekes på 220 grader i 10 -15 minutter
Nytes på tur!
Ingredienser
Peppes pizzabunn
Litt mel
Peppes pizzasaus
Salami
Skinke
Ost
Hakket løk
Spiselige Halloweeneffekter
Monsterfingre:
Rull ut Peppes Pizzabunn og skjær passe små firkanter (5 -7cm i bredde). Smør pizzasaus på firkanten, dryss på ost og legg i et par Peppes Kjøttboller for å lage "leddene". Rull sammen og form en fingertupp i ene enden. Pensle hele fingeren med vispet egg, og plasser en mandel som fingernegl. Ha gjerne litt ekstra saus ytterst på fingeren i den andre enden - dvs der den er "kappet av". Stekes som vanlig pizza.
Mumiepølse:
Rull ut Peppes Pizzabunn og skjær passe store rektangler (avhengig av hvor stor "mumie" du vil lage). Skjær passe brede strimler langs hver kortside av rektangelet, smør pizzasaus på området i midten og legg en pølse (snittet i to på langs) eller annet fyll på sausen. Dryss ost over og flett deretter strimlene over pølsa/fyllet. La det være et lite mellomrom hvor du kan plassere et par øyne (lages feks av sort oliven). Pensle med egg og stek som vanlig.
Edderkoppizza:
Lag pizza som vanlig, vi brukte Peppes Pizzabunn, Peppes Pizzasaus og topping av ost, løk, Peppes Pepperoni og Peppes Kjøttboller.
Lag edderkopper av pepperoni og av grønne og sorte oliven (del en oliven i to og bruk den ene halvdelen som kropp, mens den andre halvdelen snittes opp til bein).
Ingredienser
Peppes pizzabunn
Peppes pizzasaus
Pepperoni (edderkopper)
Pølser i biter (inni fingrene)
Sort oliven (mumieøyne, edderkopper)
Grønn oliven (edderkopper)
Mandler (fingernegler)
Egg til pensling av fingre og mumier
Juletre
Med denne pizzaen kommer du i julestemning, og alle kan pyntre treet med hva de vil!
Rull ut Peppes pizzabunn og bruk en skarp kniv til å skjære ut treet. (Bitene du skjærer ut fra bunnen kan du lage små minipizzaer med).
Bre Peppes pizzasaus utover bunnen og pynt treet med revet ost og valgfri garnityr. Vi brukte løk, pepperoni, kjøttboller, mozzarella, oliven og tomat.
Stek i ovnen og legg på noe grønt -feks babyleafs -til slutt.
Ingredienser
Peppes pizzabunn
Peppes pizzasaus
Peppes kjøttboller
Peppes pepperoni
Revet ost
Løk
Mozzarella skåret i strimler
Oliven
Babyleafs
Frokostpizza med egg og bacon
Rull ut Peppes pizzabunn. Stek potetterninger og bacon i en panne og legg på pizzabunnen.
Dryss revet cheddar over toppingen.
Bland 2 egg og litt melk og hell over pizzaen tilslutt.
Stekes som vanlig pizza
Ingredienser
Peppes pizzabunn
Potetterninger
Bacon
Cheddar
2 egg/melk
Salt og pepper
Pizzabåt med ostekanter
Rull ut deigen og legg mozzarellabiter langs kanten på hver langside. Brett deigen over mozzarellaen slik at det blir "kanter"
Flett kortenden til en "spiss" og dytt litt mozzarella inn i endene.
Fyll båten med pizzasaus, revet ost, tomat, løk, biffstrimler og sett i ovnen til steking!
Ingredienser
Peppes Pizzabunn
Peppes Pizzasaus
Mozzarella
Løk
Revet ost
Biffstrimler
Tomat