Hva smaker bedre enn en pizza rett fra grillen?
1) Forvarm grillen i 10 - 15 minutter. NB! Skal du bruke pizzasten, så husk å legge denne på risten før du tenner på grillen!
2) Rull ut pizzabunnen på et arbeidsbord, og ha på saus, ost og topping. Plasser gjerne en pizzaspade under papiret, slik at pizzaen er enkel å løfte over til grillen etterpå
3) Når grillen har en varme på ca 250 grader kan du legge pizzaen (med papiret) på pizzastenen og lukke igjen grillen
4) La pizzaen stå og steke i ca 2 -3 minutter under lokkk (til bunnen har blitt litt fast) før du åpner grillen og fjerner papiret fra bunnen
5) La pizzaen steke i 7 -9 minutter rett på pizzastenen. Sjekk pizzaen underveis. Når osten er gyllen og bunnen er sprø er pizzaen ferdig
Server gjerne den ferdige pizzaen med salat, friske urter og Peppes rømmedressing!
Ingredienser
Peppes Tynn pizzabunn
Peppes Pizzasaus
Revet ost
Peppes Pepperoni
Peppes Kjøttboller
Løk
Frisk basilikum og Peppes rømmedressing