Hvit høstpizza med kantarell og chorizo

Pizza med "skogens gull"

Skru på oven (210 grader) og la bunnen hvile i romtemperatur i 10 minutter før du ruller den ut.  Rens sopp og hakk løk mens du venter.

 

Rull ut bunnen og ha på Peppes hvit saus først, og hakket sjalottløk. Dryss revet ost over. 

Fordel soltørket tomat, fetaost, chorizo og sopp over pizzaen.

 

Stek på 210 grader i ca 15 minutter.

 

Server med blader av fersk basilikum

Ingredienser

Peppes Original bunn

Peppes Hvit saus

Peppes Chorizo

Revet ost

Fetaost

Sjalottløk

Soltørkede tomater

Kantareller/sjampinjong

 

Bianca Salmone

Hvit pizza med røkelaks

Denne er frisk og god! Slik lager du den: 

 

Rull ut Peppes Tynn bunn og bre bunnen med Peppes Hvit saus. 

Skjær squash i tynne skiver (bruk ostehøvel),  kutt opp vårløk og skjær cherrytomater i to, fordel grønnsakene over den hvite sausen. 
Legg på røkt laks i tynne skiver og dryss revet ost over til slutt. 

 

Stek i ovnen til osten er gyllen og bunnen er blitt sprø.

 

Server med fersk dill og noen dråper sitron.  

Ingredienser

Peppes Tynn bunn

Peppes Hvit saus

100g røkt laks i skiver

Cherrytomater

Squash

1 vårløk

Revet ost

 

Fersk dill og sitron

Hvit pizza med pepperoni

Så enkelt lager du denne herlige pizzaen:

La pizzabunnen hvile i romtemperatur 10 minutter før du ruller den ut på en stekeplate. 

Smør på Peppes hvit pizzasaus.

Strø over revet ost og cherrytomater som er delt i to.

Fordel pepperoni på pizzaen og sett i ovnen.  Steketid og varme avhenger av hvilken bunn du har valgt.

 

Når pizzaen er ferdigstekt kan du strø på litt parmesan og legge på fersk ruccola.

Ingredienser

Peppes Tynn bunn

Peppes Hvit pizzasaus

Peppes Pepperoni

Revet ost

Cherrytomater

Parmesan

Ruccola

Hvit pizza med spekeskinke


Pizza med hvit saus er et nydelig alternativ og passer godt blant annet med spekeskinke.  Her har vi brukt Peppes Tynn pizzabunn og stekt pizzaen på stenplate i ovnen for å få bunnen ekstra sprø.

 

Bland Crème Fraiche og revet hvitløk, smak til sausen med salt og pepper. Rull ut pizzabunnen og ha på den hvite sausen.  Ha deretter på revet ost, oliven og tomater (delt i to).   

Sett pizzaen inn i forvarmet ovn (pizzastenen plasserer du i ovnen før du skrur på varmen) - bruk en spade for å flytte bunnen fra kjøkkenbenken og over på stenplaten.  Lar du pizzaen steke på papir på stenplaten, så kan du fjerne papiret etter kort stund i ovnen.

 

Når bunnen er ferdig stekt kan du ha på spekeskinke, pinjekjerner, parmesan og ruccola!

Ingredienser

Peppes pizzabunn Tynn og Rund
Crème Fraiche

2 fedd hvitløk

Salt og pepper
Revet ost
Cherrytomater
Oliven
Spekeskinke

Parmesan (i skiver)

Ruccola

Hvit pizza med reinskav


Rull ut bunnen og smør den hvite sausen på.  Dryss revet ost over. Stek reinskav, bacon og sopp i en stekepanne før du legger på som topping. 

 

Når pizzaen er stekt og klar for servering kan du ha på granateplefrø, litt fersk timian og feks babyleafs.

Ingredienser

Peppes pizzabunn
Peppes hvit saus
Litt revet ost
Litt løk i ringer
Reinskav 
Bacon 
Sopp

Granateple, timian og  babyleafs